06-41683184 linda@vitmom.nl

1 op 1 sessie | Energielek Check

Eenmalige sessie waarin jij helder krijgt wat jij nú al kunt doen voor meer energie & om beter in je vel te komen.

Geen ‘one size fits all’, maar deepdiven in jouw situatie, lijf en mind, zodat je aan de slag kunt met wat werkt voor JOU.

Deze sessie is precies wat jij nodig hebt, wanneer jij…

 

9

Wéét dat je je veel energieker zou kunnen voelen dan je nu doet, maar je bent al blij als je de dag een beetje oké doorkomt en je ’s avonds eten hebt gekookt. 

9

‘Vage’ klachten ervaart (zoals bijvoorbeeld prikkelbaarheid, onrust, stemmingswisselingen, haaruitval, broze nagels, huidproblemen, hoofdpijn, zweten, maag- en darmproblemen of vermoeidheid), je helder wil krijgen waar dit vandaan komt én natuurlijk wat je er tegen kunt doen. 

9

Inzicht wil krijgen in welke voedingsstoffen jij nodig hebt en hoe jij je lichaam én geest het beste kunt ondersteunen met behulp van voeding, supplementen en leefstijl.

9

Een wens hebt om een gezond gewicht te bereiken en behouden, maar dan wel zonder strenge diëten en het gevoel van moeten afzien, op een fijne manier die bij jou past.

9

Meer wilt weten over voeding & supplementen, het in balans brengen van je hormonen en/of hoe je jezelf het beste kunt ondersteunen bij stressvolle periodes, burn-out of vermoeidheid.

9

Interesse hebt in mijn coachingstraject en wilt onderzoeken of dit bij je past.

     Hoe zou het zijn als jij…

9

Ontdekt hoe je zorgt voor meer energie waardoor je meer plezier ervaart in alles wat je doet? Zodat je écht en maximaal kunt genieten en je het beste uit jezelf haalt.

9

Inzicht krijgt in hoe het ervoor staat met alle onderdelen van jouw vitaliteit, met praktische tips en tools zodat je weer ‘in control’ komt.

9

Helder krijgt hoe jij jezelf optimaal voedt en hoe je je lichaam geeft wat het nodig heeft. Waardoor je je écht in balans voelt en moeitelozer alle ballen in de lucht kunt houden?

9

Een concreet plan krijgt, afgestemd op jou, waardoor je vage klachten afnemen of zelfs verdwijnen en je een stuk fijner in je vel zit?

9

Het niet alleen hoeft te doen? Je al je vragen kunt stellen aan iemand die jou kan helpen?

Wil je dit? Boek dan deze sessie!

 

Voorafgaand aan de afspraak vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen en een voedingsdagboek voor één week bij te houden. Zo kan ik me goed voorbereiden en kan ik jou het maximale bieden tijdens onze 1,5 uur durende afspraak.

Tijdens onze afspraak (online of live bij mij vlakbij Amersfoort) bepalen we jouw doelen en we onderzoeken samen waar jouw energielek(ken) zitten. Ik help je en je krijgt direct praktische tips & tools aangereikt afgestemd op jou en op jouw situatie.

We gaan kijken naar alle onderdelen van vitaliteit, zoals ontspanning, beweging, voeding, supplementen, hormonen, slaap en mindset. Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaalt als je dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar. 

Hoe precies? Dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar persoonlijke begeleiding en ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt. 
Zodat jij weer de regie over jouw energie kan pakken!

Na onze sessie stuur ik je het plan met uitgebreid voedings- en suppletieadvies op en kun je alles nog eens rustig nalezen.

We kunnen nadien contact hebben via whatsapp voor als je vragen hebt, als je ergens tegen aanloopt en om successen te delen!

De Energielek Check is ook de start van het 1 op 1 traject maar is ook los te boeken.

Jouw investering voor een Energielek Check is € 157,- excl. btw (€ 189,97 incl. btw).

Zakelijk tarief op aanvraag.

Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor coaching vanuit een potje scholing/persoonlijke ontwikkeling of in het kader van verzuimpreventie of verzuimreductie?

Nog even op een rijtje. De Energielek Check bevat:

9

Leefstijl- en voedingsanalyse op basis van jouw ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek.

9

Consult van 1,5 uur.

9

Persoonlijk voedingsplan afgestemd op jouw leefwijze en behoeftes.

9

Supplementenadvies afgestemd op wat jij nodig hebt gebaseerd op jouw voedingspatroon, leefwijze en behoeftes.

9

Lichaamsmeting waarin we o.a. gewicht, spiermassa, vetpercentage en rustmetabolisme meten. Indien gewenst en wanneer we live bij mij afspreken. 

9

Whatsapp contact nadien, om struggles en successen te delen en vragen te stellen.

“Als je geen tijd hebt om aandacht aan jezelf te geven, is het tijd om aandacht aan jezelf te geven.” 

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Vul dit in en je hoort snel van mij.

Wat anderen zeggen over mij & de Energielek Check sessies

Kim Dijkman

“Toen ik Linda leerde kennen voelde ik direct een klik met haar. Ze is ontzettend lief, energiek en oprecht geïnteresseerd in anderen. Blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. Met twee jonge kindjes thuis, vind ik het best een uitdaging om gezonde voeding binnen te krijgen. Daarnaast heb ik door PMDD last van hormoonschommelingen in mijn cyclus. Voeding en mindset spelen daar een grote rol in om die schommelingen onder controle te houden.
Ik heb een week mijn voeding bijgehouden, een vragenlijst ingevuld en in het gesprek zijn we nog verder de diepte in gedoken. Ze kon me goed vertellen waar bepaalde klachten vandaag kwamen, waar mogelijk bepaalde tekorten aan voedingsstoffen zitten en hoe ik dat kan verbeteren d.m.v. voeding, supplementen & leefstijl.
Ik heb daardoor waardevolle inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan in kleine stapjes. Want niet alles hoeft in één keer goed. Dit benadrukt Linda ook: ‘wees lief voor jezelf en niet te streng’. Koken is niet mijn hobby, dus belangrijk voor mij is dat het makkelijk is. Daar dacht ze goed in mee en ze kwam met makkelijke tips en voorbeelden. Dankjewel lieve Linda voor de fijne gesprekken en waardevolle inzichten!

Margreet Vogelaar

“Tijdens de gesprekken met Linda voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt naar mij geluisterd en ik vond (h)erkenning van de dingen waar ik mee zat. Ze stelde goede vragen en ze heeft me veel inzichten, adviezen en praktische tips gegeven die echt 1 op 1 passen bij mij, met name op het gebied van voeding, ontspanning en mindset. Maar het allerbelangrijkste wat ze me heeft geleerd: kleine stapjes nemen. Het moet niet voelen als ‘moeten volhouden’. Ik kan namelijk ergens heel enthousiast van worden en direct vol ergens in gaan, maar volhouden is dan lastig. Kleine stapjes nemen is bij een verandering noodzakelijk. Ik ben blij dat ik Linda tegen mocht komen en beter voor mijzelf leer zorgen, wat ik als jonge, nieuwe moeder vrij lastig vind.”

Karin Riksen – vd Grootevheen

De gesprekken met Linda voor de Energielek Check waren heel fijn. Ze neemt alle tijd voor de intake en stelt daarbij goeie vragen waardoor je echt over jouw eigen leefstijl moet gaan nadenken en tot de kern komt. Mijn grootste doel is om meer energie te krijgen en meer balans gedurende een dag. Ze heeft veel tips en adviezen gegeven die perfect aansluiten op mijn doel. Het fijne is dat je gelijk met de tips aan de slag kunt en je zelf kunt bepalen welke stappen je voor jezelf gaat nemen. Linda benadrukt daarbij dat je vooral niet te streng voor jezelf moet zijn; het hoeft niet allemaal in 1 keer. Bedankt Linda voor de goeie inzichten, je bent een fijne gesprekspartner en een mooi mens!

Lotje van de Pol

“Ik ben bij Linda geweest voor een Energielek Check. Ik wil namelijk echt een gezonde levensstijl hebben én behouden, en daarvoor miste ik nog wat inzicht. Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan de slag met gezond en verantwoord afvallen. Dus niet crashen, maar meer duurzaam. Vandaar dat ik graag advies wilde van iemand die er echt verstand van heeft. Na wat app en mailcontact een heel fijn gesprek bij Linda gehad. Over balans, mijn eet-, sport- en ontspanningspatroon. Wat ik vooral fijn vond was dat het mij duidelijke handvaten gaf. Ik was al goed op weg, maar door wat kleine aanpassingen krijg ik betere voeding binnen en neem ik meer tijd voor bewuste ontspanning. Ik ben erg blij met deze inzichten, tips  en de fijne gesprekken.”

Je hebt nu twee keuzes

Je blijft doorkwakkelen, probeert af en toe iets terwijl dat knagende gevoel je nog meer energie kost. Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen.
Grote kans dat er niks verandert. 

Je kunt je laten leiden door de waan van de dag en weinig energie.
Maar maak voor jezelf een goede afweging: wil je hierin groeien, of wil je vast blijven zitten in een situatie waar je niet blij van wordt?

OF

Je blijft niet toekijken en doorbreekt de situatie.
Grote kans dat alles verandert.

Het enige wat jij nodig hebt, is een verlangen en motivatie.

Hoe mooi zou het zijn als wij samen aan de slag gaan om jouw energie & gezondheid naar een hoger niveau te tillen? Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen
Ik twijfel tussen het 1 : 1 traject en de Energielek Check. Hoe maak ik de beste keuze?

Ik kan me goed voorstellen dat je hierover twijfelt. De vraag is of jij voldoende hebt aan alleen inzicht en een aantal concrete tips en zelf aan de slag wilt, of dat je liever een aantal maanden door mij geholpen wordt, zodat ik je echt kan begeleiden en coachen, je altijd een lijntje met mij hebt, je alle hobbels ‘along the way’ ook goed doorstaat en een fijne stok achter de deur hebt.
Natuurlijk wil ik hierin met je meedenken. Vaak weet ik na even met je gesproken te hebben wel wat het beste zou zijn voor jou. Als dit het geval is, mail me dan even op linda@vitmom.nl of app me op 06-41683184.

Wat als ik na de Energielek Check in wil stappen in het 1 op 1 traject?

Dan wordt het bedrag van de Energielek Check sessie uiteraard in mindering gebracht op het bedrag voor het 1 op 1 traject.
Natuurlijk wil ik hierin met je meedenken. Vaak weet ik na even met je gesproken te hebben wel wat het beste zou zijn voor jou. Ik wil je in zo’n geval vragen me even te mailen op linda@vitmom.nl of app me op 06-41683184.

Wat maakt de Energielek Check sessie zo uniek?

Veel producten / coaches richten zich voornamelijk op één onderdeel. Het grote verschil is dat deze sessie een ’totaalpakket’ is. Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaalt als je deze dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar. Dat is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij goed voelt! Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar persoonlijke begeleiding en ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt! 
Je hebt binnen korte tijd een super concreet plan waarmee je echt tot de kern komt.
Als je daarmee aan de slag gaat durf ik je te garanderen dat eventuele klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen en je je weer die vrouw voelt die genoeg energie heeft om ‘on top of everything’ te zijn. 

Hoe ga jij als coach te werk?

Eerlijk en liefdevol, met een flinke dosis fun en enthousiasme.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach met als specialisatie vitaliteit en leefstijl. Door te onderzoeken aan welke ‘knoppen’ jij kunt draaien voor meer balans, rust en energie ontdekken we jouw weg naar een moeitelozer leven.

We kijken in deze sessie samen naar jouw totaalbalans op alle vlakken van het leven. We zoomen als het ware uit op je leven en bekijken het van een afstandje. Daarnaast zoomen we ook weer in op bepaalde thema’s waar winst te behalen valt.
tevens kijken we naar het specifieke stuk van voeding en supplementen en geef ik je tips en tools en een stuk coaching op weg naar jouw doelen. 

Laat mij je helpen bij het opmaken van jouw totaalbalans, om meer overzicht en inzicht te krijgen op alles dat van belang is om meer energie te voelen, om meer in balans te komen en die eerste stappen te zetten. Na afloop ontvang je een samenvatting en plan met tips en adviezen.

Is de Energielek check geschikt voor mij als ik een ziekte heb?

Ik ben niet gespecialiseerd in het helpen van vrouwen met een chronische ziekte. Natuurlijk wil ik wel met je meedenken. Mogelijk heb ik wel tips voor je zodat je je beter gaat voelen, maar dat is afhankelijk van je situatie. Je kunt me het beste even een appje of mailtje sturen, dan kunnen we even sparren over wat voor jou het beste is. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar linda@vitmom.nl of een appje naar 06-41683184.

“Je gaat gewoon maar door en hebt geen tijd om even stil te staan, terwijl je het dan juist zo nodig hebt!”

Linda de Groot Coaching  |  Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden