06-41683184 linda@vitmom.nl

1 : 1 sessie | Energielek check

 

Eenmalige sessie waarin wij samen glashelder krijgen wat jij nu al kunt doen voor meer energie!

Want ja, je hebt hier zelf voor een heel groot deel invloed op 😉

Geen ‘one size fits all’, maar deepdiven in jouw situatie, lijf en mind, zodat je aan de slag kunt met wat werkt voor JOU.

Deze sessie is precies wat jij nodig hebt, wanneer jij…

 

9

wéét dat je je veel energieker zou kunnen voelen dan je nu doet, maar je bent al blij als je de dag een beetje oké doorkomt en je ’s avonds eten hebt gekookt. Je bent zo moe en wilt het liefst op de bank ploffen.

9

zo graag meer energie zou willen voelen, zodat je vaker écht kunt genieten van deze periode. Zodat je meer dingen kunt doen waar je hart van gaat zingen. Maar je vraagt je af: hoe dan?! 

9

vaak denkt: ‘het is maar een fase’. Je staat op standje overleven en je gaat gewoon door tot het allemaal wat rustiger wordt.

9

positief in het leven staat en echt wel het mooie ziet in dingen, maar je vraagt je toch stiekem af hoe die andere moeders zo moeiteloos en stralend door het leven lijken te gaan. 

9

je het moederschap stiekem een beetje anders had voorgesteld. Het levert je vaak meer stress dan plezier op. 

9

je verlangt naar meer rust in je hoofd, je weer lekker in je lijf en écht genieten van jouw gezin. Maar hoe doorbreek je die cirkel?

     Hoe zou het zijn als jij…

9

ontdekt hoe je zorgt voor meer energie waardoor je meer plezier ervaart in alles wat je doet? Zodat je écht en maximaal kunt genieten van deze periode?

9

inzicht krijgt in hoe het ervoor staat met alle onderdelen van jouw vitaliteit, met praktische tips en tools zodat je weer ‘in control’ komt.

9

meer rust en tijd voor jezelf zou hebben? Meer ontspanning ook. Dat je je écht in balans voelt en moeitelozer alle ballen in de lucht kunt houden?

9

het niet alleen hoeft te doen? Je al je vragen kunt stellen aan iemand die weet waar je doorheen gaat en die jou kan helpen?

9

je manieren hebt gevonden waarop je meer rust in je hoofd kan creëren? Manieren die op jouw persoonlijke situatie zijn afgestemd en daardoor écht werken?

Dat is mogelijk als je een Energielek check sessie bij mij boekt!

 

Voorafgaand aan de afspraak vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen en een voedingsdagboek voor één week bij te houden. Zo kan ik me goed voorbereiden en kan ik jou het maximale bieden tijdens onze 1,5 uur durende afspraak.

Tijdens onze afspraak (online of live bij mij vlakbij Amersfoort) kun jij je verhaal kwijt, we bepalen jouw doelen en we onderzoeken samen waar jouw energielek(ken) zitten. Ik help je en je krijgt direct praktische tips & tools aangereikt afgestemd op jou en op jouw situatie.

We gaan kijken naar alle onderdelen van vitaliteit, zoals ontspanning, beweging, voeding, hormonen, slaap en mindset. Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaalt als je dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar. Dat is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij goed voelt!

Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar persoonlijke begeleiding en ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt! Daarnaast is deze sessie helemaal afgestemd op jou als nieuwe moeder en alles wat dat met zich meebrengt. Zodat jij weer de regie over jouw energie kan pakken!

Een Energielek Check kost € 97,-.
Zakelijk tarief op aanvraag. 

“Als je geen tijd hebt om aandacht aan jezelf te geven, is het tijd om aandacht aan jezelf te geven.” 

JA! Ik wil een Energielek check sessie plannen!

Wat anderen zeggen over mij & de Energielek check sessies

Margreet Vogelaar

“Tijdens de gesprekken met Linda voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt naar mij geluisterd en ik vond (h)erkenning van de dingen waar ik mee zat. We hebben ook een Energielek check gedaan. Ze stelde goede vragen en ze heeft me veel inzichten, adviezen en praktische tips gegeven die echt 1 op 1 passen bij mij, met name op het gebied van voeding, ontspanning en mindset. Maar het allerbelangrijkste wat ze me heeft geleerd: kleine stapjes nemen. Het moet niet voelen als ‘moeten volhouden’. Ik kan namelijk ergens heel enthousiast van worden en direct vol ergens in gaan, maar volhouden is dan lastig. Kleine stapjes nemen is bij een verandering noodzakelijk. Ik ben blij dat ik Linda tegen mocht komen en beter voor mijzelf leer zorgen, wat ik als jonge, nieuwe moeder vrij lastig vind.”

Karin Riksen – vd Grootevheen

De gesprekken met Linda voor de Energielek check waren heel fijn. Ze neemt alle tijd voor de intake en stelt daarbij goeie vragen waardoor je echt over jouw eigen leefstijl moet gaan nadenken en tot de kern komt. Mijn grootste doel is om meer energie te krijgen en meer balans gedurende een dag. Ze heeft veel tips en adviezen gegeven die perfect aansluiten op mijn doel. Het fijne is dat je gelijk met de tips aan de slag kunt en je zelf kunt bepalen welke stappen je voor jezelf gaat nemen. Linda benadrukt daarbij dat je vooral niet te streng voor jezelf moet zijn; het hoeft niet allemaal in 1 keer. Bedankt Linda voor de goeie inzichten, je bent een fijne gesprekspartner en een mooi mens!

Lotje van de Pol

“Ik ben bij Linda geweest voor een Energielek check incl. leefstijl- en voedingsanalyse. Ik wil namelijk echt een gezonde levensstijl hebben én behouden, en daarvoor miste ik nog wat inzicht. Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan de slag met gezond en verantwoord afvallen. Dus niet crashen, maar meer duurzaam. Vandaar dat ik graag advies wilde van iemand die er echt verstand van heeft. Na wat app en mailcontact een heel fijn gesprek bij Linda gehad. Over balans, mijn eet, sport en ontspanningspatroon. Wat ik vooral fijn vond was dat het mij duidelijke handvaten gaf. Ik was al goed op weg, maar door wat kleine aanpassingen krijg ik betere voeding binnen en neem ik meer tijd voor bewuste ontspanning. Ik ben erg blij met deze inzichten, tips  en de fijne gesprekken.”

Nog even voorstellen..

Mijn avontuur als moeder begon in 2015. Ik dacht hierop wel voorbereid te zijn, maar ontdekte dat niets dat écht had kunnen doen. Misschien herken je dat wel.
Ik was overdonderd. Door liefde, door angst, door verantwoordelijkheid, door vermoeidheid, door.. En mede doordat mijn zoontje een afwijking bleek te hebben was die roze wolk voor mij ver te zoeken.

Ik stond vol in de zorgmodus en was lange tijd moe, chagrijnig en verlangde naar een periode waarin alles makkelijker zou worden. Maar ik had zoveel rollen en verantwoordelijkheden! Ik moest en zou de ballen hoog houden. Dus dat deed ik.. Tot ik een paar jaar later op een punt kwam dat ik de snelheid van mijn leven letterlijk niet meer bij kon benen.

Ik ben aan de slag gegaan met een psycholoog, voeding, coaching, yoga, meditatie en  supplementen. ‘Follow the fun’ werd mijn motto. Ik ontdekte wat mij energie geeft en kost, welke voeding optimaal voor mij werkt en ik nam afscheid van overtuigingen die mij niet meer dienden. Ik voelde me als nieuw!

Dat maakte dat ik hier anderen óók mee wilde helpen. Dus ben ik de post hbo opleiding integraal leefstijl- en vitaliteitscoach gaan volgen. Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging. En allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Het totaalplaatje van body en mind blijkt zó belangrijk, deze wil ik niet los van elkaar zien.

Mijn missie? Nieuwe moeders die vóelen dat het anders kan, helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Mijn wens is dat elke nieuwe moeder zelfvertrouwen voelt en straalt. Dat ze zich zelfverzekerd, lekker in haar lijf, vol energie en écht in balans voelt. En niet over een tijdje als deze fase voorbij is, maar nu al. Het kan!

Je hebt nu twee keuzes

Je blijft doorkwakkelen, probeert af en toe iets terwijl dat knagende gevoel je nog meer energie kost.  Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. 

Je kunt je laten leiden door futloosheid, angst en onzekerheid.
Dat mag allemaal en hoort er misschien zelfs wel een beetje bij.
Maar maak voor jezelf een goede afweging; wat laat je de overhand nemen?
Wil je hierin groeien, of wil je vast blijven zitten in een situatie waar je niet blij van wordt?

OF

Je blijft niet toekijken en doorbreekt de situatie. Grote kans dat alles verandert. Er komt geen beter moment dan nu. Geen moment met meer geld, meer tijd, meer rust of meer support. Dat komt er alleen als jij het nu zelf creëert. Als jij jezelf dit gunt.

De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché, I know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’. 

Hoe mooi zou het zijn als wij samen aan de slag gaan om meer energie, rust en positiviteit in jouw leven te creëren? 

En ik wil je niet vragen om dat alleen voor jezelf te doen, maar ook voor je gezin. Jij wilt toch ook dat je kind leert goed voor zichzelf te zorgen? De beste manier is door dat vóór te leven.
En hoe jij je voelt, geef je door! Ze zullen merken dat mama weer meer energie heeft, en dat is GOUD waard!

Het enige wat jij nodig hebt, is een verlangen en motivatie.

Veelgestelde vragen
Ik twijfel tussen het 1 : 1 traject en de Energielek Check. Hoe maak ik de beste keuze?

Ik kan me goed voorstellen dat je hierover twijfelt. De vraag is of jij voldoende hebt aan alleen inzicht en een aantal concrete tips en zelf aan de slag wilt, of dat je liever een aantal maanden door mij begeleid wordt, zodat ik je echt kan begeleiden en coachen, je altijd een lijntje met mij hebt, je alle hobbels ‘along the way’ ook goed doorstaat en een fijne stok achter de deur hebt.
Natuurlijk wil ik hierin met je meedenken. Vaak weet ik na even met je gesproken te hebben, wel wat het beste zou zijn voor jou. Als dit het geval is, mail me dan even op linda@vitmom.nl of app me op 06-41683184.

Wat als ik na de Energielek Check in wil stappen in het 1 op 1 traject?

Dan wordt het bedrag van de Energielek Check-sessie uiteraard in mindering gebracht op het bedrag voor het 1 op 1 traject.
Natuurlijk wil ik hierin met je meedenken. Vaak weet ik na even met je gesproken te hebben, wel wat het beste zou zijn voor jou. Ik wil je in zo’n geval vragen me even te mailen op linda@vitmom.nl of app me op 06-41683184.

Wat maakt de Energielek Check sessie zo uniek?

Veel producten / coaches richten zich voornamelijk op één onderdeel. Het grote verschil is dat deze sessie een ‘totaalpakket’ is. Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaalt als je deze dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar. Dat is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij goed voelt! Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar persoonlijke begeleiding en ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt! Daarnaast is deze sessie helemaal afgestemd op jou als nieuwe moeder en alles wat dat met zich meebrengt.

Hoe ga jij als coach te werk?

Eerlijk en liefdevol, met een flinke dosis fun en enthousiasme.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach met als specialisatie vitaliteit en leefstijl. Door te onderzoeken aan welke ‘knoppen’ jij kunt draaien voor meer balans, rust en energie ontdekken we jouw weg naar een moeitelozer leven.

Ik hou je een spiegel voor en vraag door als dat nodig is. Dat kan op het moment zelf oncomfortabel voelen, maar het zorgt er wel voor dat je de stappen gaat zetten die nodig zijn. Die stappen zijn nodig om het doel te bereiken dat je zo graag wilt halen. 

Door mijn eigen ervaring begrijp ik wat het moederschap met jou doet. Ik volg geen vast stramien, maar ik blijf steeds afstemmen op jouw behoeften om van daaruit weer een stapje vooruit te maken. 

Is de Energielek check geschikt voor mij als ik een ziekte heb?

Ik ben niet gespecialiseerd in het helpen van vrouwen met een chronische ziekte. Natuurlijk wil ik wel met je meedenken. Mogelijk heb ik wel tips voor je zodat je je beter gaat voelen, maar dat is afhankelijk van je situatie. Daarvoor mag je altijd een gratis Energie & Balans gesprek aanvragen!

Wie weet word je geselecteerd en spreek ik je binnenkort 🙂

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar linda@vitmom.nl of een appje naar 06-41683184.

“Je gaat gewoon maar door en hebt geen tijd om even stil te staan, terwijl je het dan juist zo nodig hebt!”

Linda de Groot Coaching  |  Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden