06-41683184 linda@vitmom.nl

1 op 1 traject

Een gezin, baan én rust in je hoofd en lijf? Dat lukt jou ook!

Exclusief traject met persoonlijke begeleiding van mij, waarin we samen jouw ijzersterke fundament als moeder leggen.
Dit brengt je meer rust, zelfvertrouwen, energie en plezier.

En je staat er niet meer alleen voor. Vanaf nu doen we het samen.

Dit traject is jouw op het lijf geschreven, wanneer jij… 

9

voortdurende onrust in je hoofd voelt: je hebt voor je gevoel nergens écht tijd voor en al helemaal niet voor jezelf.

9

je vaak denkt: ‘het is maar een fase’. Je staat op standje overleven en je gaat gewoon door tot het allemaal wat rustiger wordt.

9

het allemaal goed, perfect wilt doen. Je bent onzekerder dan ooit en dat breekt je op. Je voelt je futloos en wilt het liefst op de bank ploffen.

9

baalt als je in de spiegel kijkt en misschien heb je nog wel fysieke klachten. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘back in shape’ zijn, je weer lekker in je lijf voelen! Maar dat wil nog niet echt lukken..

9

je het moederschap eigenlijk anders had voorgesteld. Het levert je vaak meer spanning dan plezier op. En zeg eens eerlijk, voel jij je nu de moeder en vrouw die je graag wilt zijn?

9

voelt aan alles dat het anders kan. Je verlangt naar meer rust in je hoofd, je weer lekker in je lijf en écht genieten van jouw gezin. Maar hoe doorbreek je die cirkel?

Geloof mij: je bent niet de enige én zo hoeft het niet te zijn. Hoe zou jij het vinden als ik jou help dit te veranderen?

     Want hoe fijn zou het zijn als jij…

9

het niet alleen hoeft te doen? Je al je vragen kunt stellen aan iemand die weet waar je doorheen gaat en die jou kan helpen?

9

situaties niet langer laat bepalen hoe jij je voelt, maar jij zelf grip hebt op jouw emoties?

9

je meer rust en tijd voor jezelf zou hebben? Meer ontspanning ook. Dat je je écht in balans voelt en moeiteloos alle ballen in de lucht kan houden?

9

ontdekt hoe je zorgt voor meer energie waardoor je meer plezier ervaart in alles wat je doet? Zodat je écht en maximaal kunt genieten van deze periode!

9

weer jezelf bent? Vrolijk, trots, vol vertrouwen! Dat je een relaxte moeder bent, die zich krachtig voelt en wéét dat ze het goed doet?

9

trots bent als je in de spiegel kijkt? Je met zelfvertrouwen weer je lievelingskleding draagt?

9

de juiste mindset en jouw persoonlijke strategie ontwikkelt voor dit nieuwe hoofdstuk in je leven? Met allerlei handige tools om op terug te vallen, zodat je weet dat je het beste haalt uit deze bijzondere fase. Zodat je stralende moeder bent die je graag wilt zijn?

Ik geloof dat dit ook voor jou mogelijk is

Het moederschap is niet iets wat je er ‘gewoon even bij doet’.
Helemaal als je ook nog een baan, vrienden en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. Zie dat maar eens te doen en tegelijkertijd rust voor jezelf te pakken en oprecht te genieten. Wat een uitdaging!

We volgen opleidingen om een baan te kunnen hebben, maar het moederschap is zo ongeveer de grootste baan ter wereld! En daarin word je niet opgeleid.
Sterker nog: we hebben veelal het gevoel dat we het allemaal maar moeten weten en zelf moeten kunnen.
En dat is vreemd als je je bedenkt dat het moederschap de meest verantwoordelijke taak is in ons leven. Waarom zou je het allemaal alleen willen of moeten doen?

Laat mij jou helpen tijdens deze uitdagende periode. Niet alleen jij, maar ook jouw kinderen, werk en relaties hebben hier profijt van. Want hoe jij je voelt geef je door! 

En nee, ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn aantoonbare kennis én praktijkervaring als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en orthomoleculair adviseur weet ik ook wat jij nodig hebt om zo ook daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel.

“Wat goed is voor jou, is goed voor je hele gezin. Geef jezelf liefde en aandacht, dan geef je dit door aan anderen.” 

Wat zit er allemaal in het 1 op 1 traject?

 

9
We gaan samen aan de slag

In dit exclusieve 1 op 1 traject gaan wij samen aan de slag om structureel meer energie, ontspanning en plezier te creëren op alle vlakken in jouw leven: gezin, werk en wat voor jou nog meer van belang is.

9
Uitgebreid intake gesprek van 1,5 a 2 uur

We beginnen met een uitgebreide intake. Ik stuur je voorafgaand aan de intake een vragenlijst over jouw situatie, leefstijl en over de vragen die je hebt en de uitdagingen waar je hulp bij kunt gebruiken. Tijdens het intakegesprek gaan we diepgaand en to-the-point aan de slag met jou en je verlangens en bepalen we jouw doelen. We doen een Energielek Check incl. voedings- en leefstijlanalyse, zodat we het totale plaatje helder krijgen.

9
Vier persoonlijke sessies van 60 minuten

Na de intake hebben we nog vier sessies, waarin ik je help, motiveer en we samen bekijken welke elementen jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan: hoe je de rol van moeder invult, ontwikkelen van nieuwe gewoontes, keuzes maken, voedingsadvies, saboterende stemmetjes, leven vanuit je gevoel, ontspanning en mindfulness.
De sessies zijn online via een videocall. Je hebt dus geen reistijd. Dat is wel zo handig als je het al zo druk hebt. Wil je toch liever live afspreken? Alleen maar fijn! Dan plannen we een (boswandeling)sessie bij mij (regio Amersfoort).

9
Onbeperkt vragen stellen

Naast onze 1 op 1 gesprekken kun je mij doordeweeks vragen stellen via de e-mail. Doordat je tussen de sessies door een beroep op mij kunt doen behaal je nog sneller je doelen of ga je ze misschien wel overtreffen.

9
Jij geeft het tempo aan

Er zit wel minimaal twee weken tussen onze afspraken in. Zodat jij in de tussenliggende periode zonder stress aan de slag kunt. Maar los daarvan bepaal jij het tempo, met een maximum van zes maanden. 

 Investering

De prijs voor het 1 op 1 traject bedraagt € 527,- excl. btw (€ 637,67 incl. btw).
Je mag het ook in 3 termijnen van € 177,- excl. btw betalen (€ 214,17 incl. btw).
Zakelijk tarief op aanvraag.

Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor coaching vanuit een potje scholing/persoonlijke ontwikkeling of in het kader van verzuimpreventie of verzuimreductie? 

Nog even voorstellen..

Mijn avontuur als moeder begon in 2015. Ik dacht hierop wel voorbereid te zijn, maar ontdekte dat niets dat écht had kunnen doen. Misschien herken je dat wel.
Ik was overdonderd. Door liefde, door angst, door verantwoordelijkheid, door vermoeidheid.
En mede doordat mijn zoontje een afwijking bleek te hebben was die roze wolk voor mij ver te zoeken.

Ik stond vol in de zorgmodus en was lange tijd moe, chagrijnig en verlangde naar een periode waarin alles makkelijker zou worden. Maar ik had zoveel rollen en verantwoordelijkheden! Ik moest en zou de ballen hoog houden. Tot ik in een burn-out kwam.

Ik ben aan de slag gegaan met een psycholoog, voeding, coaching, yoga, meditatie en  supplementen. ‘Follow the fun’ werd mijn motto. Ik ontdekte wat mij energie geeft en kost, welke voeding optimaal voor mij werkt en ik nam afscheid van overtuigingen die mij niet meer dienden. Ik voelde me als nieuw!

Dat maakte dat ik hier anderen óók mee wilde helpen. Dus ben ik de post hbo opleiding vitaliteits- en leefstijlcoach gaan doen. Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging. En allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Het totaalplaatje van body en mind blijkt zó belangrijk, deze wil ik niet los van elkaar zien.

Het is dankzij het moederschap dat ik zo heb mogen groeien. Het moederschap is geen kleine verandering. Het is een transformatie. Je wordt nooit meer wie je daarvoor was (al zou je dat soms stiekem best even willen misschien).

Mijn missie? Moeders die vóelen dat het anders kan, helpen bij deze fase in hun leven. Mijn wens is dat elke nieuwe moeder zelfvertrouwen voelt en straalt. Dat ze zich zelfverzekerd, lekker in haar lijf, vol energie en écht in balans voelt. En niet over een tijdje als deze fase voorbij is, maar nu al. Het kan!

Wat anderen zeggen over mij & VITmom.

Margreet Vogelaar

“Tijdens de gesprekken met Linda voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt naar mij geluisterd en ik vond (h)erkenning van de dingen waar ik mee zat. Ze stelde goede vragen en ze heeft me veel inzichten, adviezen en praktische tips gegeven die echt 1 op 1 passen bij mij, met name op het gebied van voeding, ontspanning en mindset. Maar het allerbelangrijkste wat ze me heeft geleerd: kleine stapjes nemen. Het moet niet voelen als ‘moeten volhouden’. Ik kan namelijk ergens heel enthousiast van worden en direct vol ergens in gaan, maar volhouden is dan lastig. Kleine stapjes nemen is bij een verandering noodzakelijk. Ik ben blij dat ik Linda tegen mocht komen en beter voor mijzelf leer zorgen, wat ik als jonge, nieuwe moeder vrij lastig vind.”

Naomi Doeze Jager

“Linda is heerlijk enthousiast en energiek. Als je met haar praat wil je gelijk aan de slag! Ze is open
en deelt vanuit haar hart. Dit voel je en maakt het contact met haar voor mij super waardevol. Ze
is oprecht geïnteresseerd in mij en gedreven om de ander een stap verder te brengen. Zelf is ze
altijd op zoek naar nieuwe inzichten, mogelijkheden en nieuwe paden. Ik ben enorm dankbaar dat
ik haar heb leren kennen en van haar energie mag genieten!”

Lotje van de Pol

“Ik ben bij Linda geweest voor een Energielek Check. Ik wil namelijk echt een gezonde levensstijl hebben én behouden, en daarvoor miste ik nog wat inzicht. Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan de slag met gezond en verantwoord afvallen. Dus niet crashen, maar meer duurzaam. Vandaar dat ik graag advies wilde van iemand die er echt verstand van heeft. Na wat app en mailcontact een heel fijn gesprek bij Linda gehad. Over balans, mijn eet-, sport- en ontspanningspatroon. Wat ik vooral fijn vond was dat het mij duidelijke handvaten gaf. Ik was al goed op weg, maar door wat kleine aanpassingen krijg ik betere voeding binnen en neem ik meer tijd voor bewuste ontspanning. Ik ben erg blij met deze inzichten, tips  en de fijne gesprekken.”

Je hebt nu twee keuzes

Je blijft doorkwakkelen, probeert af en toe iets terwijl dat knagende gevoel je nog meer energie kost.  Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Moeder ben je van de één op de andere dag. Maar het moederschap, daar moeten we allemaal in groeien. Dat is heel normaal.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dat mag allemaal en hoort er misschien zelfs wel een beetje bij.
Maar maak voor jezelf een goede afweging; wat laat je de overhand nemen?
Wil je hierin groeien, of wil je vast blijven zitten in een situatie waar je niet blij van wordt?

OF

Je blijft niet toekijken en doorbreekt de situatie. Grote kans dat alles verandert. Er komt geen beter moment dan nu. Geen moment met meer geld, meer tijd, meer rust of meer support. Dat komt er alleen als jij het nu zelf creëert. Als jij jezelf dit gunt.

De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché, I know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’.

Voor praktisch alle grote dingen in jouw leven heb je een opleiding gevolgd, behalve voor het moederschap. Is het dan gek om hier af en toe hulp voor te vragen? Nee, juist niet. Eigenlijk heel logisch. Hoe mooi zou het zijn als wij samen aan de slag gaan om meer energie, rust en positiviteit in jouw leven te creëren? 

En ik wil je niet vragen om dat alleen voor jezelf te doen, maar ook voor je gezin. Jij wilt toch ook dat je kind leert goed voor zichzelf te zorgen? De beste manier is door dat vóór te leven.
En hoe jij je voelt, geef je door! Ze zullen merken dat mama blij is, en dat is GOUD waard!

Het enige wat jij nodig hebt om te kunnen starten, is een verlangen en motivatie.

Het is tijd om in actie te komen!

Ik heb veel zin om samen met jou aan de slag te gaan om jouw leven een flinke positieve boost te geven. Maar het programma is niet geschikt voor iedereen. Om er zeker van te zijn dat wij de allerbeste en mooiste resultaten gaan behalen, wil ik graag eerst even met je bellen. Vanwege het persoonlijke karakter van dit traject bied ik namelijk maar een beperkt aantal plekken aan.

Ons kennismakingsgesprek is een telefoontje van ongeveer een half uur. Dit is natuurlijk gratis.  We kijken dan of het klikt tussen ons en of ik de beste persoon ben om jou te helpen. Als ik denk dat een ander beter bij je past, zal ik dat ook zeggen. Ik ga voor oprechte en eerlijke samenwerking. Dus vul dat formulier in en laten we beginnen! 

JA! Ik wil een kennismakingsgesprek!

Veelgestelde vragen
Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor alle moeders die bewust en positief in het leven willen staan. Die verlangen naar meer energie, balans en rust. De inzichten zijn toe te passen op welk verlangen je ook hebt of welk doel je ook stelt. De één vergroot haar energie en staat positiever in het leven, de ander ervaart veel meer rust in haar hoofd waardoor ze weer echt kan genieten, en weer een ander kiest voor een andere baan en vergroot zo haar balans en plezier. Ook voor moeders die overspannen of burn-out zijn, of dat juist willen voorkomen en meer in contact willen zijn met hun gevoel en van daaruit hun leven willen vormgeven, is dit traject enorm waardevol.

Wauw, je noemt zoveel grote thema's. Is dit niet heel moeilijk en langdurig?

Dat valt reuze mee. Het mooie is dat het traject en het proces wat je daarmee in gang zet ook gewoon heel leuk is. Daardoor voelt het niet als moeilijk of lang én je wordt er een rijker mens van. Ik ging door eenzelfde soort proces, en ik had het voor geen goud willen missen. 

Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om bepaalde gewoontes of een andere leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag en kun je het op jouw tempo volgen. Dit is de enige manier die werkt als je blijvend een moeitelozer leven meer in balans wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog jaren plezier van als je het rustig opbouwt.

Wat maakt dit traject zo uniek?

Veel producten richten zich voornamelijk op één onderdeel. Denk aan een sportclub waar je vooral fysiek bezig bent, een coach waar je vooral bezig bent vanuit je hoofd, of een afvalprogramma waar je vooral bezig bent met voeding. Het grote verschil is dat dit traject een ’totaalpakket’ is. Ik coach integraal en werk volgens de 5 dimensionale MARK aanpak
Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaalt als je deze dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar. Dat is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij goed voelt! Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar persoonlijke begeleiding en ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt! Daarnaast is dit het enige traject dat helemaal is afgestemd op wat het moederschap betekent voor jou en alles wat dat met zich meebrengt.

Hoe ga jij als coach te werk?

Eerlijk en liefdevol, met een flinke dosis fun en enthousiasme.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach met als specialisatie vitaliteit en leefstijl. Door te onderzoeken aan welke ‘knoppen’ jij kunt draaien voor meer balans, rust en energie ontdekken we jouw weg naar een moeitelozer leven.

Mijn aanpak is gericht op vijf dimensies:

  1. Bewustzijn: wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren en kernwaarden, wat vind jij écht belangrijk? 
  2. Mentaal: krijg inzicht in je gedachten en (belemmerende) overtuigingen. Hoe veerkrachtig ben je? 
  3. Emotioneel: herken je eigen emoties en die van de ander. En hoe groot is jouw gevoel van verbinding met anderen?
  4. Fysiek: inzicht in wat je lijf je vertelt, welke voeding werkt voor jou en inzicht in ontspanning en slaap.
  5. Eigen regie: heb je regie over je eigen leven? Wil jij werken met daadkracht en motivatie? Prioriteiten gaan stellen? En van jezelf een prioriteit maken?

Ik hou je een spiegel voor en vraag door als dat nodig is. Dat kan op het moment zelf oncomfortabel voelen, maar het zorgt er wel voor dat je de stappen gaat zetten die nodig zijn. Die stappen zijn nodig om het doel te bereiken dat je zo graag wilt halen. 

Daarnaast begrijp ik wat het moederschap met jou doet. Ik volg geen vast stramien, maar ik blijf steeds afstemmen op jouw behoeften om van daaruit weer een stapje vooruit te maken. 

Wat als ik geen geld heb?

Ik weet dat het best spannend kan zijn om geld uit te geven aan persoonlijke ontwikkeling. 

Het enige wat ik hierover kan zeggen is: gun dit jezelf, lieve moeder. Het is echt het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Er komt geen beter moment dan nu, juist in deze periode mag je dit voor jezelf doen. Als je voelt dat je dit wilt doen, als je echte stappen wilt zetten naar dat mooie en positieve leven in balans, dan is dit programma je investering waard.

Kan ik het traject door mijn werkgever laten betalen?

Ja, dit gebeurt vaak. In het kader van preventie van verzuim of als coachingsprogramma willen werkgevers hier vaak aan bijdragen. Je werkgever heeft er immers ook belang bij als jij lekkerder in je vel en beter in balans bent. Je kunt dit met je werkgever bespreken, ik kan dan een offerte op maat maken. 

Hoe zit het met mijn privacy als mijn werkgever betaalt?

Wat wij bespreken blijft tussen ons. De inhoud van onze gesprekken is vertrouwelijk en wordt dan ook niet met jouw werkgever of leidinggevende besproken. 

Voor wie is dit programma niet?

Het programma is niet voor jou als je niet bereid bent om wat ‘soul-searching’ te doen. Een open instelling is key.

Het is ook niet voor jou als je op zoek bent naar begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen, depressie-gevoeligheid of disbalans in chemische processen. Het programma is niet gemaakt ter vervanging van enige vorm van behandeling. Hiervoor kun je beter professionele psychische hulp zoeken.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar linda@vitmom.nl of app me op 06-41683184.

“Je gaat gewoon maar door en hebt geen tijd om even stil te staan, terwijl je het dan juist zo nodig hebt!”

Linda de Groot Coaching  |  Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden