Superleuk dat je mijn gratis Inspiratiegids hebt aangevraagd!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even onderstaand filmpje te bekijken, want ik heb nog iets heel tofs voor je..

 

 

Of lees de samenvatting in tekst:
Ik hoop dat je veel aan deze gids zult hebben. Het feit dat jij deze gids hebt aangevraagd betekent dat jij voelt dat er iets anders mag in jouw leven of in het moederschap. 

Misschien verlang je naar wat meer rust, meer energie of meer balans? 
Of voel je je best onzeker en vind je het behoorlijk overweldigend, moeder zijn? 
Misschien wil je lekkerder in je lijf voelen of gezonder eten en vraag je je af hoe je dit het beste kunt aanpakken? 
Of vraag je je af of je wel echt oprecht aan het genieten bent van deze periode?

Uit deze gids kun je daarvoor zeker inspiratie halen. Maar, ik ga nog meer met je delen.
Want erover lezen kan zeker helpen. Maar als je een beetje op mij (en veel andere moeders) lijkt, kan er ook dit gebeuren:
        Je leest de inspiratiegids even door;
        Veel dingen zijn herkenbaar voor je. Ja, daar zou je iets mee kunnen doen!
        Je wordt afgeleid door je kindje, je werk, het huishouden.. en je gaat over tot de orde van de dag.

Er is namelijk een groot verschil tussen ‘weten’ en ‘doen’. Zeker in deze fase, waarin je vol in de zorgmodus staat voor je kindje en je eigenlijk nauwelijks tijd over hebt voor jezelf, ga je waarschijnlijk door het lezen van een Inspiratiegids niet spontaan iets veranderen.

Ik weet hoe uitdagend het leven als nieuwe moeder kan zijn. De komende tijd ga je daarom nog een aantal mails van me ontvangen. Ik ga nog veel meer concrete tips en waardevolle inzichten met je delen. Om jou te inspireren en te helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in je leven. Mocht je het niks vinden, kun je je altijd weer uitschrijven middels de uitschrijfknop onderin de mail. 

Ben je klaar voor een stap naar rust en écht genieten van moeder zijn?
Als je nu al van ‘weten’ naar ‘doen’  wilt gaan heb ik iets tofs voor je! Ik bied jou de 1e twee modules van het VITmom. online programma aan. Dit gaat jou helpen om stappen te zetten naar meer rust, energie, zelfvertrouwen, je weer lekker in je lijf en écht in balans voelen.
 

Je krijgt direct toegang tot de twee modules met daarin:

  • Cruciale tips en tools voor meer energie en balans in deze nieuwe fase van je leven;
  • Inzichten en oefeningen waardoor je minder piekert en je zelfvertrouwen als moeder een flinke boost krijgt.
  • Twee exclusieve postnatale yoga lessen van 30 min. + uitleg, wat nu goed is voor je lichaam en wat je nog beter even kunt laten;
  • De gouden tool voor ontspannen moederschap en hoe je dit praktisch kunt toepassen;
  • Nog veel meer! Dit gaat je helpen de eerste stappen te zetten naar de relaxte, fitte en stralende moeder te zijn die je wilt zijn

Normaal gesproken verkoop ik de modules niet los. Maar omdat jij al een eerste stap hebt gezet door mijn gids te downloaden én omdat ik vind dat elke moeder het verdient om zich in balans en vol energie te voelen, wil ik je graag laten kennismaken met het Happy New Mom programma. Je betaalt slechts €25,- voor de eerste twee modules. Scroll naar onder voor alle info.

Sta jij als moeder vol in de zorgmodus voor je mooie kindje?
Dat kan heerlijk zijn! Maar heb je ook het gevoel dat…

> Je overweldigt wordt. Door liefde, maar ook door verantwoordelijkheid en angst. Je bent prikkelbaar en misschien had je het moederschap stiekem een beetje anders voorgesteld.

> Je meer zou kunnen genieten dan je nu doet. Maar je bent zo moe en je energie en geduld zijn op. Je snakt naar rust en je wilt eigenlijk alleen maar op de bank ploffen. Je wilt wel anders, maar hoe doe je dat?

> Alles is verandert. Je bent onlangs weer begonnen met werken of je gaat bijna weer beginnen en je ziet er tegenop. Je vraagt je af: hoe dan?! Je wilt een goede moeder zijn. En een goede partner, én vriendin, én collega en.. Hoe hou je alle ballen hoog?

> Je onzekerder bent dan ooit. Waar is je power en zelfvertrouwen gebleven? Je twijfelt aan jezelf en vraagt je af of je het eigenlijk wel goed doet allemaal. En hoe lijken andere moeders zo moeiteloos door het leven te gaan?

> Je baalt als je in de spiegel kijkt. Je buik is slap en misschien heb je nog wel fysieke klachten. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘back in shape’ zijn, je weer lekker in je lijf voelen! Maar gezond eten en sporten blijkt  een uitdaging in deze fase..

Weet dan dit: je bent niet de enige. En het goede nieuws? Zo hoeft het niet te zijn!

Doorbreek het patroon. Volg de eerste twee modules van het VITmom. online programma en zet de stappen naar meer energie, balans, zelfvertrouwen en rust in je hoofd.

Hoe zien de twee modules eruit?

Je krijgt toegang tot twee van de acht online modules van het  programma. Dit is een speciaal voor nieuwe moeders ontworpen vitaliteitsprogramma, uniek door de combinatie van bezig zijn met je hoofd én je lijf. Die combi is zó krachtig! Het voorkomt dat je blind door raast in de ‘ratrace’ die je leven nu kan zijn. Je vormt het fundament en de juiste mindset voor het nieuwe hoofdstuk van jouw leven. 

Volgens de unieke RISE & GLOW methode krijg jij waardevolle theorie video’s, een serie postnatale yoga lessen, prachtige visualisaties en oefeningen. In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis, kunde en ervaring gebundeld. Alles wat voor mij en vele andere moeders écht verschil heeft gemaakt. Jij kunt hiervan proeven door de eerste twee modules te volgen.

En nee, ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn kennis én praktijkervaring als vitaliteits- en leefstijlcoach weet ik ook wat jij nodig hebt om zo ook daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel.

Dit is waar de RISE & GLOW modules over gaan:

1. Reconnect with yourself

We staan stil bij je zwangerschap en bevalling. Leert deze een plek te geven. Intunen op jezelf en praktische handvatten hoe je in deze fase óók voor jezelf zorgt. Vier cruciale tips die je hierbij helpen. 

Yoga les thema: basis postnatale yoga, diastase check en ademhaling.

2. Investi-gate your desires

We gaan onderzoeken waar jij behoefte aan hebt én hoe je hierin al makkelijk stappen kunt zetten. We hebben het over gedachten en emoties. Je leert hoe energie werkt voor jou en hoe je zorgt voor meer. Je krijgt de gouden tool voor ontspannen moederschap.

Yoga les thema: compassie en voelen in je lijf

3. See the whole picture

Je leert welke vijf dimensies van balans/vitaliteit er zijn en wat de sleutel hiertoe is. Ook hebben we het over goede voeding, vol met praktische tips en hoe je blijvend kunt afvallen, zonder dieet.

Yoga les thema: diepe ontspanning

4. Elevate your health

Je leert over de basis van voedingssupple- menten en hoe deze de kers op de taart kunnen zijn. Over hoe jou dit kan helpen, juist in deze fase.

Yoga les thema: soepelheid en zachtheid. Bijeenbrengen van het lichaam

5. Get your greatness

Je leert hoe je je pieker- en belemmerende gedachten kunt ombuigen zodat het vóór je werkt. Makkelijke uitleg en tools voor een positieve mindset en om je zelfvertrouwen te laten groeien.

Yoga les thema: nek en schouders

6. Let it go

Je leert wat angsten met een moeder kunnen doen, en wat je kunt doen om dit te transformeren naar vertrouwen! Uitleg en praktische handvatten over hoe jij meer kunt loslaten, humor, relativeren en gelijkmoedigheid.

Yoga les thema: erkennen, herkennen, accepteren, loslaten.

7. Own your feminine side

Over vrouwelijke kracht, het vieren van het moederschap! Over stereotypering en taboes. Over niet oordelen en verbinden. Je leert waarom dit jou zoveel gaat brengen en hoe je dit doet.

Yoga les thema: Bekken, heupen, bekkenbodem, cyclus

8. Write your new chapter

Hier brengen we alles samen! Je maakt jouw persoonlijke en praktische plan. Jouw fundament, waarmee jij blijvend in balans gaat zijn, oprecht geniet en leeft met meer energie, fun en lichtheid.

Yoga les thema: energie laten stromen en bijeenbrengen

Nog even voorstellen..

Mijn avontuur als moeder begon in 2015. Ik dacht hierop wel voorbereid te zijn, maar ontdekte dat niets dat écht had kunnen doen. Misschien herken je dat wel.
Ik was overdonderd. Door liefde, door angst, door verantwoordelijkheid, door vermoeidheid, door.. En mede doordat mijn zoontje een afwijking bleek te hebben was die roze wolk voor mij ver te zoeken.

Na zijn operatie gingen we over ‘tot de orde van de dag’. Maar van binnen voelde het voor mij alles behalve goed. Ik was moe, chagrijnig en verlangde naar een periode waarin alles makkelijker zou worden. Maar ik had zoveel rollen en verantwoordelijkheden! Ik moest en zou de ballen hoog houden. Dus dat deed ik.. Tot ik een paar jaar later op een punt kwam dat ik de snelheid van mijn leven letterlijk niet meer bij kon benen. Ik belandde in een burn-out, en mán, wat is dat achteraf gezien een groot cadeau! Yes, het cliché is voor mij ook waar 🙂

Ik ben aan de slag gegaan met een psycholoog, voeding, coaching, yoga, meditatie en  supplementen. ‘Follow the fun’ werd mijn motto. Ik ontdekte wat mij energie geeft en kost, welke voeding optimaal voor mij werkt en ik nam afscheid van overtuigingen die mij niet meer dienden. Ik voelde me als nieuw!

Dat maakte dat ik hier anderen óók mee wilde helpen. Dus ben ik de post hbo opleiding vitaliteits- en leefstijlcoach gaan doen. Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging. En allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Het totaalplaatje van body en mind blijkt zó belangrijk, deze wil ik niet los van elkaar zien.

Mijn missie? Nieuwe moeders die vóelen dat het anders kan, helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Mijn wens is dat elke nieuwe moeder zelfvertrouwen voelt en straalt. Dat ze zich zelfverzekerd, lekker in haar lijf, vol energie en écht in balans voelt. En niet over een tijdje als deze fase voorbij is, maar nu al. Het kan!

Wat anderen zeggen over mij & VITmom.

Margreet Vogelaar

“Tijdens de gesprekken met Linda voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt naar mij geluisterd en ik vond (h)erkenning van de dingen waar ik mee zat. Ze heeft ook een vitaliteitscheck en leefstijl- en voedingsanalyse bij mij gedaan. Ze stelde goede vragen en ze heeft me veel inzichten, adviezen en praktische tips gegeven die echt 1 op 1 passen bij mij.  Maar het allerbelangrijkste wat ze me heeft geleerd: kleine stapjes nemen. Het moet niet voelen als ‘moeten volhouden’. Ik kan namelijk ergens heel enthousiast van worden en direct vol ergens in gaan, maar volhouden is dan lastig. Kleine stapjes nemen is bij een verandering noodzakelijk. Ik ben blij dat ik Linda tegen mocht komen en beter voor mijzelf leer zorgen, wat ik als jonge, nieuwe moeder vrij lastig vind.”

Naomi Doeze Jager

“Linda is heerlijk enthousiast en energiek. Als je met haar praat wil je gelijk aan de slag! Ze is open
en deelt vanuit haar hart. Dit voel je en maakt het contact met haar voor mij super waardevol. Ze
is oprecht geïnteresseerd in mij en gedreven om de ander een stap verder te brengen. Zelf is ze
altijd op zoek naar nieuwe inzichten, mogelijkheden en nieuwe paden. Ik ben enorm dankbaar dat
ik haar heb leren kennen en van haar energie mag genieten!”

Lotje van de Pol

“Ik ben bij Linda geweest voor een vitaliteitscheck en leefstijl- en voedingsanalyse. Ik wil namelijk echt een gezonde levensstijl hebben én behouden, en daarvoor miste ik nog wat inzicht. Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan de slag met gezond en verantwoord afvallen. Dus niet crashen, maar meer duurzaam. Vandaar dat ik graag advies wilde van iemand die er echt verstand van heeft. Na wat app en mailcontact een heel fijn gesprek bij Linda gehad. Over balans, mijn eet, sport en ontspanningspatroon. Wat ik vooral fijn vond was dat het mij duidelijke handvaten gaf. Ik was al goed op weg, maar door wat kleine aanpassingen krijg ik betere voeding binnen en neem ik meer tijd voor bewuste ontspanning. Ik ben erg blij met deze inzichten, tips  en de fijne gesprekken.”
Veelgestelde vragen
Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor alle vrouwen die onlangs moeder zijn geworden. Ik heb het ontwikkeld met in mijn achterhoofd de periode van de 1e 2 jaar na de bevalling, maar ook als je kindje(s) al wat ouder zijn is dit programma erg geschikt. Het is voor alle moeders die bewust en positief in het leven willen staan. Die verlangen naar meer energie, balans en rust. De inzichten zijn toe te passen op welk verlangen je ook hebt of welk doel je ook stelt. De één vergroot haar energie en staat positiever in het leven, de ander bereikt een gezond gewicht en weer een ander kiest voor een andere baan en vergroot zo haar balans en plezier. Ook voor moeders die overspannen of burn-out zijn, of dat juist willen voorkomen en meer in contact willen zijn met hun gevoel en van daaruit hun leven willen vormgeven, is dit programma enorm waardevol.

Wauw, je noemt zoveel grote thema's. Is dit niet heel moeilijk en langdurig?

Dat valt reuze mee. Het mooie is dat het hele programma en het proces wat je daarmee in gang zet ook gewoon heel leuk is. Daardoor voelt het niet als moeilijk of lang. Ik ging door eenzelfde soort proces, en ik had het voor geen goud willen missen. Het is voornamelijk leuk, én je wordt er een rijker mens van.

Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om bepaalde gewoontes of een andere leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag en kun je het op jouw tempo volgen. Dit is de enige manier die werkt als je blijvend een moeitelozer leven meer in balans wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog jaren plezier van als je het rustig opbouwt.

Wat maakt dit programma zo uniek?

Veel producten richten zich voornamelijk op één onderdeel. Denk aan een sportclub waar je vooral fysiek bezig bent, een coach waar je vooral bezig bent vanuit je hoofd, of een afvalprogramma waar je vooral bezig bent met voeding.
Het grote verschil is dat dit programma een ’totaalpakket’ is. Body & mind komen samen en dat is enorm krachtig!
Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaald als je deze dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar.
Dát is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij je goed voelt! Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt!

Wat is het voordeel van een online programma?

De modules volg je gewoon lekker thuis, en wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn om niet ergens buiten de deur op een vast tijdstip te moeten verschijnen. Dat je niet hoeft te racen tegen de klok omdat het net allemaal even anders loopt met je kleintje. Je kunt het programma ook volgen tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt namelijk overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Wanneer start en eindigt het programma?

Het programma start zodra jij betaalt. Dan krijg je direct je inloggegevens en toegang via de mail. Alle content blijft 1 jaar lang beschikbaar.

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Je bent er tussen de 30 minuten en 1 uur per theorie module + oefeningen aan kwijt. De yoga lessen duren ongeveer 30 minuten per les.

Hoe diep ga je op voeding in? Kan ik afvallen met dit programma?

Ik wijd een hele uitgebreide module aan het onderwerp voeding. Dit is namelijk een belangrijk knop waar je aan kunt draaien als het gaat om jouw energie en vitaliteit!
Maar in diëten geloof ik niet, dus daar gaat dit programma niet over. Er is namelijk een reden waarom diëten geen (blijvend) resultaat bieden. Waar ik wél in geloof, is in jouw persoonlijke gezonde leefstijl, zonder honger. En als je een afvalwens hebt, kan dit programma jou daar zeker bij helpen.

Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of afslankpillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden. Je gaat wel leren hoe je eenvoudig en lekker kunt eten. Het gaat om de balans en luisteren naar de behoeften van je eigen lichaam.

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Je kan alles netjes in acht weken doorlopen maar mocht je niet elke week de tijd kunnen maken of toch meer tijd nodig hebben, dan is dat geen probleem. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving, dus je kunt het in je eigen tempo doorlopen. Je kunt hierdoor ook de yoga lessen zo vaak volgen als je wilt, een jaar lang.

Wat als ik geen geld heb?

Ik weet dat het best spannend kan zijn om geld uit te geven aan persoonlijke ontwikkeling. 

Het enige wat ik hierover kan zeggen is: gun dit jezelf, lieve moeder. Het is echt het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Er komt geen beter moment dan nu. Juist in deze periode mag je dit voor jezelf doen. Als je voelt dat je dit wilt doen, als je echte stappen wilt zetten naar dat mooie en positieve leven in balans, dan is dit programma je investering waard.

Kan ik het HNM programma door mijn werkgever laten betalen?

Ja, dit kan. In het kader van preventie van verzuim of als coachingsprogramma willen werkgevers hier vaak aan bijdragen. Je werkgever heeft er immers ook belang bij als jij lekkerder in je vel en beter in balans bent.

Voor wie is dit programma niet?

Het programma is niet voor jou als je niet bereid bent om wat ‘soul-searching’ te doen. Een open instelling is key.

Het is ook niet voor jou als je op zoek bent naar begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen, depressie-gevoeligheid of disbalans in chemische processen. Het programma is niet gemaakt ter vervanging van enige vorm van behandeling. Hiervoor kun je beter professionele psychische hulp zoeken.

“Tijd voor jezelf heb je niet, tijd voor jezelf creëer je.

Lieve moeder: zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje.”