Superleuk dat je mijn gratis Inspiratiegids hebt aangevraagd!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even onderstaand filmpje te bekijken, want ik heb nog iets tofs voor je..

 

 

Of lees de samenvatting in tekst:
Ik hoop dat je veel aan deze gids zult hebben. Het feit dat jij deze gids hebt aangevraagd betekent dat jij voelt dat er iets anders mag in jouw leven of in het moederschap. 

Misschien verlang je naar wat meer rust, meer energie of meer balans? 
Of voel je je best onzeker en vind je het behoorlijk overweldigend, moeder zijn? 
Misschien wil je lekkerder in je lijf voelen en vraag je je af hoe je dit het beste kunt aanpakken? 
Of vraag je je af of je wel echt oprecht aan het genieten bent van deze periode?

Uit deze gids kun je daarvoor zeker inspiratie halen. Maar, ik ga nog meer met je delen.
Want erover lezen kan zeker helpen. Maar als je een beetje op mij (en veel andere moeders) lijkt, kan er ook dit gebeuren:
        Je leest de inspiratiegids even door;
        Veel dingen zijn herkenbaar voor je. Ja, daar zou je iets mee kunnen doen!
        Je wordt afgeleid door je kindje, je werk, het huishouden.. en je gaat over tot de orde van de dag.

Er is namelijk een groot verschil tussen ‘weten’ en ‘doen’. Zeker in deze fase, waarin je vol in de zorgmodus staat voor je kindje en je eigenlijk nauwelijks tijd over hebt voor jezelf, ga je waarschijnlijk door het lezen van een Inspiratiegids niet spontaan iets veranderen.

Ik weet hoe uitdagend het leven als nieuwe moeder kan zijn. En als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach weet ik ook wat jou daadwerkelijk kan helpen. De komende tijd ga je daarom nog een aantal mails van me ontvangen.
Ik ga meer concrete tips en waardevolle inzichten met je delen. Om jou te inspireren en te helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in je leven.
Mocht je het niks vinden, kun je je altijd weer uitschrijven middels de uitschrijfknop onderin de mail. 

Als je nu al van ‘weten’ naar ‘doen’  wilt gaan heb ik iets tofs voor je!
Namelijk een geheel vrijblijvend en gratis ‘energie & balans gesprek’ van zo’n 30 minuten met mij.

Tijdens dit gesprek kun jij jouw verhaal en wensen vertellen, we kijken naar waar je tegenaan loopt en ik geef je concrete tips mee over wat je nu al makkelijk kunt doen om jouw balans en energie te vergroten.

Je kunt hiervoor op onderstaande link klikken en het vragenformulier invullen, en dan neem ik contact met je op om iets te plannen. Vink op het formulier dan even aan dat je mijn Inspiratiegids hebt aangevraagd, en dan komt het helemaal goed.

“Tijd voor jezelf heb je niet, tijd voor jezelf creëer je.

Lieve moeder: zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje.”

Wat anderen zeggen over mij & VITmom.

Margreet Vogelaar

“Tijdens de gesprekken met Linda voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt naar mij geluisterd en ik vond (h)erkenning van de dingen waar ik mee zat. We hebben ook een Energielek Check gedaan. Ze stelde goede vragen en ze heeft me veel inzichten, adviezen en praktische tips gegeven die echt 1 op 1 passen bij mij.  Maar het allerbelangrijkste wat ze me heeft geleerd: kleine stapjes nemen. Het moet niet voelen als ‘moeten volhouden’. Ik kan namelijk ergens heel enthousiast van worden en direct vol ergens in gaan, maar volhouden is dan lastig. Kleine stapjes nemen is bij een verandering noodzakelijk. Ik ben blij dat ik Linda tegen mocht komen en beter voor mijzelf leer zorgen, wat ik als jonge, nieuwe moeder vrij lastig vind.”

Naomi Doeze Jager

“Linda is heerlijk enthousiast en energiek. Als je met haar praat wil je gelijk aan de slag! Ze is open
en deelt vanuit haar hart. Dit voel je en maakt het contact met haar voor mij super waardevol. Ze
is oprecht geïnteresseerd in mij en gedreven om de ander een stap verder te brengen. Zelf is ze
altijd op zoek naar nieuwe inzichten, mogelijkheden en nieuwe paden. Ik ben enorm dankbaar dat
ik haar heb leren kennen en van haar energie mag genieten!”

Lotje van de Pol

“Ik ben bij Linda geweest voor een Energielek Check incl. leefstijl- en voedingsanalyse. Ik wil namelijk echt een gezonde levensstijl hebben én behouden, en daarvoor miste ik nog wat inzicht. Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan de slag met gezond en verantwoord afvallen. Dus niet crashen, maar meer duurzaam. Vandaar dat ik graag advies wilde van iemand die er echt verstand van heeft. Na wat app en mailcontact een heel fijn gesprek bij Linda gehad. Over balans, mijn eet, sport en ontspanningspatroon. Wat ik vooral fijn vond was dat het mij duidelijke handvaten gaf. Ik was al goed op weg, maar door wat kleine aanpassingen krijg ik betere voeding binnen en neem ik meer tijd voor bewuste ontspanning. Ik ben erg blij met deze inzichten, tips  en de fijne gesprekken.”

Nog even voorstellen..

Mijn avontuur als moeder begon in 2015. Ik dacht hierop wel voorbereid te zijn, maar ontdekte dat niets dat écht had kunnen doen. Misschien herken je dat wel.
Ik was overdonderd. Door liefde, door angst, door verantwoordelijkheid, door vermoeidheid, door.. En mede doordat mijn zoontje een afwijking bleek te hebben was die roze wolk voor mij ver te zoeken.

Na zijn operatie gingen we over ‘tot de orde van de dag’. Maar van binnen voelde het voor mij alles behalve goed. Ik was moe, chagrijnig en verlangde naar een periode waarin alles makkelijker zou worden. Maar ik had zoveel rollen en verantwoordelijkheden! Ik moest en zou de ballen hoog houden. Dus dat deed ik.. Tot ik een paar jaar later op een punt kwam dat ik de snelheid van mijn leven letterlijk niet meer bij kon benen. Ik belandde in een burn-out, en mán, wat is dat achteraf gezien een groot cadeau! Yes, het cliché is voor mij ook waar 🙂

Ik ben aan de slag gegaan met een psycholoog, voeding, coaching, yoga, meditatie en  supplementen. ‘Follow the fun’ werd mijn motto. Ik ontdekte wat mij energie geeft en kost, welke voeding optimaal voor mij werkt en ik nam afscheid van overtuigingen die mij niet meer dienden. Ik voelde me als nieuw!

Dat maakte dat ik hier anderen óók mee wilde helpen. Dus ben ik de post hbo opleiding integraal leefstijl- en vitaliteitscoach gaan volgen. Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging. En allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Het totaalplaatje van body en mind blijkt zó belangrijk, deze wil ik niet los van elkaar zien.

Mijn missie? Nieuwe moeders die vóelen dat het anders kan, helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Mijn wens is dat elke nieuwe moeder zelfvertrouwen voelt en straalt. Dat ze zich zelfverzekerd, lekker in haar lijf, vol energie en écht in balans voelt. En niet over een tijdje als deze fase voorbij is, maar nu al. Het kan!