06-41683184 linda@vitmom.nl

Cooming soon!

RISE & GLOW
online programma

Een uniek programma speciaal voor moeders, waarin jij in acht weken zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen & plezier.

Je voelt je lekkerder in je lijf en hebt meer energie, waardoor je écht kunt genieten van deze bijzondere periode.

Dit programma is precies wat jij nodig hebt, als jij:

9

Overweldigd wordt. Door liefde, maar ook door verantwoordelijkheid en angst. Je bent prikkelbaar en misschien had je je het moederschap stiekem een beetje anders voorgesteld.

9

Voelt dat je meer zou kunnen genieten dan je nu doet. Maar je snakt naar rust en je energie en geduld zijn op.

9

Merkt dat álles is veranderd nu je moedr bent. Dat jíj bent veranderd. Daarbij werken valt je best zwaar. Je vraagt je af: hoe dan?! Hoe houd ik alle ballen hoog? Je wilt een goede moeder zijn. En een goede partner, én vriendin, én collega en..

9

Je onzekerder voelt dan ooit. Je vindt het moeilijk om dat toe te geven. Waar is je power en zelfvertrouwen gebleven? Je twijfelt aan jezelf en vraagt je af of je het eigenlijk wel goed doet allemaal. En hoe lijken andere moeders zo moeiteloos door het leven te gaan?

9

Baalt van je lijf en misschien heb je nog wel fysieke klachten. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘back in shape’ zijn, maar dat wil nog niet echt lukken. Gezond eten en sporten blijkt een flinke een uitdaging in deze fase..

9

Denkt dat dit er misschien wel bij hoort, dat je deze fase gewoon even door moet.

9

Die moeder wilt zijn die ‘on top of everything’ is, maar in de realiteit voelt dat (nog) niet zo. Het voelt alsof jij de enige bent bij wie dat zo is.

9

Je voelt aan alles dat het anders kan. Maar hóe doe je dat?

Trust me: dit heeft vrijwel elke moeder.
En het goede nieuws? Zo hoeft het niet te zijn!
Hoe? Dat ontdek jij in acht weken met het RISE & GLOW programma.

 

Ik weet genoeg! Ik wil op de hoogte gehouden worden en het beste aanbod ontvangen als het programma live gaat.

Want hoe fijn zou het zijn als jij:

9

Meer rust en tijd voor jezelf zou hebben. Meer ontspanning ook. Dat je je écht in balans voelt en moeiteloos alle ballen in de lucht kan houden.

9

Veel meer energie hebt, waardoor je meer plezier ervaart in alles wat je doet. Zodat je écht en maximaal kunt genieten van deze periode.

9

Je weer jezelf voelt. Vrolijk, trots, vol vertrouwen! Dat je een relaxte moeder bent, die zich krachtig voelt en wéét dat ze het goed doet.

9

Frisser opstaat in de ochtend, ondanks een gebroken nacht. Je weer beter kunt focussen en meer helderheid in je hoofd ervaart.

9

Sterker wordt en je trots bent als je in de spiegel kijkt! Je draagt met zelfvertrouwen weer je lievelingskleding.

9

Je begrepen voelt en je de beschikking hebt over een ’toolbox van het moederschap’ waar je altijd op terug kunt vallen.

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd

Moeder zijn: dat is niet iets wat je er gewoon ‘even bij doet’.
Gezin + werk + een sociaal leven = topsport.

Best gek, als je je bedenkt dat we in ons leven opleidingen volgen om een baan te kunnen hebben, maar van het moederschap (zo ongeveer de grootste baan ter wereld!) hebben we veelal het gevoel dat we het allemaal maar moeten weten en zelf moeten kunnen.
Maar deze grootse taak in ons leven: waarom zou je dat helemaal alleen willen doen?

Dat komt o.a. doordat er een online wereld wordt gecreëerd met allemaal prachtige foto’s waardoor het lijkt alsof veel moeders het perfect voor elkaar hebben. Daardoor zie ik dat veel moeders zich schamen om toe te geven dat het bij hen best een uitdaging is.

Toegeven dat het een uitdaging is, is geen teken van ‘zwakte’, dat is juist supersterk! Daarmee zeg je eigenlijk: ik neem geen genoegen met hoe ik me nu voel, ik wil er het allerbeste van maken!

Je wordt een leukere moeder en vrouw als je het jezelf gunt hierin te groeien.
En dit heeft vaak ook direct effect op de je kindje(s). Het werkt namelijk door in je gezin, je werk, je relaties. Want hoe jij je voelt geef je door!

“Tijd voor jezelf heb je niet, tijd voor jezelf creëer je.

Lieve moeder: zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje.”

Wat jij krijgt:

In acht weken doorloop je de speciaal voor nieuwe moeders ontworpen RISE & GLOW methode.
Er komt elke week een nieuwe module vrij. Elke module bevat één tot drie inspirerende video’s (ook als audio te beluisteren) en waardevolle extra’s.
Jij hebt altijd en overal toegang tot dit materiaal dus tijd en plaats is geen excuus meer.

9
Theorie video's

Super waardevolle video’s waarin ik je helemaal meeneem in alle must-know informatie voor alle nieuwe moeders. Je leert wat jij kunt doen om hier de meest prachtige periode van je leven van te maken en je balans en energie blijvend te verhogen.
Veel inzichten en praktische tools en tips m.b.t. alle dimensies van jouw vitaliteit. Je ontdekt welke dingen voor jou werken én hoe je dit eenvoudig kunt toepassen.

9
En verder

Een unieke verzameling van extra’s, zoals fijne visualisaties en meditaties, makkelijke en mooie oefeningen die jou versterken in je reis, advies over voeding en supplementen en inspirerende video’s.

9
Unieke BONUS: Yoga serie

Een serie van in totaal acht unieke (postnatale) yoga lessen. Deze lessen worden gegeven door Judith, eigenaresse van studio YogaJuud. De video’s zijn speciaal ontworpen voor VITmom. en zijn te volgen vanaf ongeveer zes weken na je bevalling. Maar ook jaren later zijn ze nog heel fijn. Yoga is voeding voor je lichaam én geest en heeft zó veel gezondheidsvoordelen. Dit gaat jou zo helpen, daar ben ik van overtuigd! Meer weten over deze unieke bonus? KLIK HIER!

9
Wanneer het jou uitkomt

Je kunt de modules volgen op jouw tempo en op het moment dat het voor jou uitkomt (als je kindje even slaapt bijvoorbeeld). En zo vaak je wilt: het hele programma blijft een jaar lang voor jou beschikbaar.

In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis, kunde en ervaring gebundeld.
Alles wat voor mij en vele andere moeders écht verschil heeft gemaakt.
En nee, ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn kennis als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en orthomoleculair adviseur weet ik wat jij nodig hebt om daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken.
Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel.

Wachtlijst


Je kunt je vast inschrijven voor de wachtlijst
 (vrijblijvend).
Als je hier op staat krijg je als eerste het beste aanbod (oftewel voor de beste prijs).
Klinkt goed toch? 

JA! Ik wil op de hoogte gehouden worden en het beste aanbod ontvangen als het programma live gaat.

Hoe ziet de online omgeving eruit?

Dit is waar de RISE & GLOW modules over gaan:

1. Reconnect with yourself

Vaak voelt álles anders als je moeder bent geworden. We staan stil bij hoe dit werkt en wat dit met je doet. We tunen in op jou, op je zwangerschap, je bevalling en op hoe belangrijk het is eerlijk te zijn over hoe je het ervaart, de ups & downs! Je krijgt praktische handvatten hoe je in deze fase óók voor jezelf zorgt. Vier cruciale tips die je hierbij helpen.

2. Investigate your desires

We gaan onderzoeken waar jij behoefte aan hebt én hoe je hierin al makkelijk stappen kunt zetten. Over gedachten en emoties in deze fase. Je leert hoe energie werkt voor jou en hoe je zorgt voor meer. Je krijgt de gouden tool voor ontspannen moederschap & mooie oefeningen die gaan zorgen voor meer inzicht, rust in je hoofd en tijd voor jezelf.

3. See yourself 

Verwachtingen.. Van jezelf, van anderen: dat kan je aardig in de weg zitten. Je leert hoe je hier relaxed mee om kunt gaan. Je krijgt inzicht in hoe je mind werkt nu je mama bent en over dat vervelende kritische stemmetje dat ons zo kan blokkeren. Je ontdekt wat jouw (onbewuste) energievreters zijn en hoe je deze kunt verminderen.

4. Empower your mindset

Emoties: hoe je deze fijner kunt ‘managen’. Over oordelen, wat het je oplevert als je dit vermindert en hoe je dit kunt doen. Je leert hoe je piekergedachten kunt ombuigen en hoe je je zelfvertrouwen laat groeien. Je krijgt inzicht in dé 7 dingen die je nu meer los mag laten. Uiteraard incl. hulp hóe dan, want eerlijk: dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

5. Get your balance

We tunen in op ontspanning en stress en wat dat doet met je lijf en mind. Grote kans dat jij meer stress ervaart dan je nu wellicht denkt, en je leert dit te herkennen en wat hierin cruciaal is om te doen, om ervoor te zorgen dat je meer rust ervaart en energiek(er) wordt én blijft.
Je krijgt 5 must-know tips voor meer balans als moeder.

6. Let’s eat good, feel good

Deepdive in het aspect voeding en waarom dit áltijd een belangrijke speler is om naar te kijken als we het hebben over jouw energielevel. Goede voeding is onlosmakelijk verbonden met hoe jij je voelt, wat je denkt en zelfs je geluk. Ik neem je hier helemaal in mee, geef je volop inzichten en natuurlijk veel makkelijke tips en praktische voorbeelden, want het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

7. Own your energy

Slaap. Gebroken nachten met een kleintje zijn vaak niet te voorkomen, maar er is zoveel wat je wél kunt doen om te zorgen voor een betere slaap en een uitgeruster gevoel. Plus nog twee belangrijke knoppen waar je aan kunt draaien als we het hebben over jouw balans & energie: beweging en voedingssupplementen. In deze module vertel ik je hier alles over wat je moet weten.

8. Write your new chapter

Hier brengen we alles samen! Je maakt jouw persoonlijke en praktische plan.
We gaan jouw waarden als vrouw én als moeder glashelder krijgen en bepalen hoe jij dit nieuwe hoofdstuk in je leven wilt invullen.
Jouw fundament, waarmee jij blijvend in balans gaat zijn, oprecht geniet en leeft met
meer energie, fun & écht in balans.

Nog even voorstellen

Mijn avontuur als moeder begon in 2015. Ik dacht hierop wel voorbereid te zijn, maar ontdekte dat niets dat écht had kunnen doen. Misschien herken je dat wel.
Ik was overdonderd. Door liefde, door angst, door verantwoordelijkheid, door vermoeidheid. En mede doordat mijn zoontje een afwijking bleek te hebben was die roze wolk voor mij ver te zoeken.

Ik stond vol in de zorgmodus en was lange tijd moe, chagrijnig en verlangde naar een periode waarin alles makkelijker zou worden. Maar ik had zoveel rollen en verantwoordelijkheden! Ik moest en zou de ballen hoog houden. Tot ik een paar jaar later op een punt kwam dat ik de snelheid van mijn leven letterlijk niet meer bij kon benen.

Ik ben aan de slag gegaan met een psycholoog, voeding, coaching, yoga, meditatie en  supplementen. ‘Follow the fun’ werd mijn motto. Ik ontdekte wat mij energie geeft en kost, welke voeding optimaal voor mij werkt en ik nam afscheid van overtuigingen die mij niet meer dienden. Ik voelde me als nieuw!

Dat maakte dat ik hier anderen óók mee wilde helpen. Dus ben ik de post hbo opleiding integraal leefstijl- en vitaliteitscoach gaan doen. Een opleiding waarbij verder gekeken wordt dan alleen naar voeding, of alleen naar beweging. En allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Het totaalplaatje van body en mind blijkt zó belangrijk, deze wil ik niet los van elkaar zien.

Mijn missie? Nieuwe moeders die vóelen dat het anders kan, helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Mijn wens is dat elke nieuwe moeder zelfvertrouwen voelt en straalt. Dat ze zich zelfverzekerd, lekker in haar lijf, vol energie en écht in balans voelt. En niet over een tijdje als deze fase voorbij is, maar nu al. Het kan!

Je kunt nu twee dingen doen

Je blijft doorkwakkelen, probeert af en toe iets terwijl dat knagende gevoel je nog meer energie kost.  Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Moeder ben je van de één op de andere dag. Maar het moederschap, daar moeten we allemaal in groeien. Dat is heel normaal.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dat mag allemaal en hoort er misschien zelfs wel een beetje bij.
Maar maak voor jezelf een goede afweging; wat laat je de overhand nemen?
Wil je hierin groeien, of wil je vast blijven zitten in een situatie waar je niet blij van wordt?

OF

Je blijft niet toekijken en doorbreekt de situatie. Grote kans dat alles verandert. Er komt geen beter moment dan nu. Geen moment met meer geld, meer tijd, meer rust of meer support. Dat komt er alleen als jij het nu zelf creëert. Als jij jezelf dit gunt.

De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug.
Cliché, I know, maar zo waar.
Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’.
Voor praktisch alle grote dingen in jouw leven heb je een opleiding gevolgd, behalve voor het moederschap. 
Is het dan gek om hier af en toe hulp voor te vragen?
Nee, juist niet. Eigenlijk heel logisch. 

En ik wil je niet vragen om dat alleen voor jezelf te doen, maar ook voor je gezin. Jij wilt toch ook dat je kind leert goed voor zichzelf te zorgen? De beste manier is door dat vóór te leven.
En hoe jij je voelt, geef je door! Ze zullen merken dat mama blij is, en dat is GOUD waard!

Het enige wat jij nodig hebt om te kunnen starten, is een verlangen en motivatie.

Veelgestelde vragen
Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor alle moeders met jonge kinderen. Ik heb het ontwikkeld met in mijn achterhoofd de periode van 0 tot 4 jaar, maar ook als je kindje(s) al wat ouder zijn is dit programma erg geschikt. Het is voor alle moeders die bewust en positief in het leven willen staan. Die verlangen naar meer energie, balans en rust.
De inzichten zijn toe te passen op welk verlangen je ook hebt of welk doel je ook stelt. De één vergroot haar energie en staat positiever in het leven, de ander bereikt een gezond gewicht en groeit in haar zelfvertrouwen en weer een ander kiest leert haar grenzen beter kennen en vergroot zo haar balans en plezier. Ook voor moeders die overspannen of burn-out zijn, of dat juist willen voorkomen en meer in contact willen zijn met hun gevoel en van daaruit hun leven willen vormgeven, is dit programma enorm waardevol.

Wauw, je noemt zoveel grote thema's. Is dit niet heel moeilijk en langdurig?

Dat valt reuze mee. Het mooie is dat het hele programma en het proces wat je daarmee in gang zet ook gewoon heel leuk is. Daardoor voelt het niet als moeilijk of lang. Ik ging door eenzelfde soort proces, en ik had het voor geen goud willen missen. Het is voornamelijk leuk, én je wordt er een rijker mens van.

Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Het is dus vrijwel voor iedereen onmogelijk om bepaalde gewoontes of een andere leefstijl vanaf dag 1 volledig door te voeren. Het is super frustrerend als het niet lukt en is ook ontzettend tijdrovend. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag en kun je het op jouw tempo volgen. Dit is de enige manier die werkt als je blijvend een moeitelozer leven meer in balans wil creëren voor jezelf. Gun jezelf de tijd. Je hebt er nog jaren plezier van als je het rustig opbouwt.

Wat maakt dit programma zo uniek?

Veel producten richten zich voornamelijk op één onderdeel. Denk aan een sportclub waar je vooral fysiek bezig bent, een coach waar je vooral bezig bent vanuit je hoofd, of een afvalprogramma waar je vooral bezig bent met voeding.
Het grote verschil is dat dit programma een ’totaalpakket’ is. Body & mind komen samen en dat is enorm krachtig!
Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaald als je deze dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar.
Dát is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij je goed voelt! Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt!

Wat is het voordeel van een online programma?

De modules volg je gewoon lekker thuis, en wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn om niet ergens buiten de deur op een vast tijdstip te moeten verschijnen. Dat je niet hoeft te racen tegen de klok omdat het net allemaal even anders loopt met je kind. Je kunt het programma ook volgen tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt namelijk overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Wanneer start en eindigt het programma?

Het programma start zodra jij betaalt. Dan krijg je direct je inloggegevens en toegang via de mail. Alle content blijft 1 jaar lang beschikbaar.

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Je bent er ongeveer 1 uur per module aan kwijt. De yoga lessen duren ongeveer 30 minuten per les.

Hoe diep ga je op voeding in? Kan ik afvallen met dit programma?

Ik wijd een hele uitgebreide module aan het onderwerp voeding. Dit is namelijk een belangrijk ‘knop’ waar je aan kunt draaien als het gaat om jouw energie en vitaliteit!
Maar in diëten geloof ik niet, dus daar gaat dit programma niet over. Er is namelijk een reden waarom diëten geen (blijvend) resultaat biedt. Waar ik wél in geloof, is in jouw persoonlijke gezonde leefstijl, zonder honger. En als je een afvalwens hebt, kan dit programma jou daar zeker bij helpen.

Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of afslankpillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden. Je gaat wel leren hoe je eenvoudig en lekker kunt eten. Het gaat om de balans en luisteren naar de behoeften van je eigen lichaam.

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Je kan alles netjes in acht weken doorlopen maar mocht je niet elke week de tijd kunnen maken of toch meer tijd nodig hebben, dan is dat geen probleem. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving, dus je kunt het in je eigen tempo doorlopen. Je kunt hierdoor ook de yoga lessen zo vaak volgen als je wilt, een jaar lang.

Wat als ik geen geld heb?

Ik weet dat het best spannend kan zijn om geld uit te geven aan persoonlijke ontwikkeling. 

Het enige wat ik hierover kan zeggen is: gun dit jezelf, lieve moeder. Het is echt het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Er komt geen beter moment dan nu. Juist in deze periode mag je dit voor jezelf doen. Als je voelt dat je dit wilt doen, als je echte stappen wilt zetten naar dat mooie en positieve leven in balans, dan is dit programma je investering waard.

Kan ik het programma door mijn werkgever laten betalen?

Ja, dit kan. In het kader van preventie van verzuim of als coachingsprogramma willen werkgevers hier vaak aan bijdragen. Je werkgever heeft er immers ook belang bij als jij lekkerder in je vel en beter in balans bent.

Voor wie is dit programma niet?

Het programma is niet voor jou als je niet bereid bent om wat ‘soul-searching’ te doen. Een open instelling is key.

Het is ook niet voor jou als je op zoek bent naar begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen, depressie-gevoeligheid of disbalans in chemische processen. Het programma is niet gemaakt ter vervanging van enige vorm van behandeling. Hiervoor kun je beter professionele psychische hulp zoeken.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me gerust een mailtje op linda@vitmom.nl.

Ik weet inmiddels dat dit programma zo waardevol is, dat ik een 100% tevredenheidsgarantie biedt.
Binnen 14 dagen krijg je gewoon je geld terug als je even een mail stuurt naar linda@vitmom.nl 

“Life is about moments. Create them. Don’t wait for them.”

Linda de Groot Coaching  |  Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden