06-41683184 linda@vitmom.nl

Referenties

 

Wat andere vrouwen zeggen over mij en de VITmom. programma’s:

Margreet Vogelaar

“Tijdens de gesprekken met Linda voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt naar mij geluisterd en ik vond (h)erkenning van de dingen waar ik mee zat. Ze heeft ook een Energielek check bij mij gedaan. Ze stelde goede vragen en ze heeft me veel inzichten, adviezen en praktische tips gegeven die echt 1 op 1 passen bij mij, met name op het gebied van voeding, ontspanning en mindset. Maar het allerbelangrijkste wat ze me heeft geleerd: kleine stapjes nemen. Het moet niet voelen als ‘moeten volhouden’. Ik kan namelijk ergens heel enthousiast van worden en direct vol ergens in gaan, maar volhouden is dan lastig. Kleine stapjes nemen is bij een verandering noodzakelijk. Ik ben blij dat ik Linda tegen mocht komen en beter voor mijzelf leer zorgen, wat ik als jonge, nieuwe moeder vrij lastig vind.”

Lotje van de Pol

“Ik ben bij Linda geweest voor een Energielek check incl. leefstijl- en voedingsanalyse. Ik wil namelijk echt een gezonde levensstijl hebben én behouden, en daarvoor miste ik nog wat inzicht. Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan de slag met gezond en verantwoord afvallen. Dus niet crashen, maar meer duurzaam. Vandaar dat ik graag advies wilde van iemand die er echt verstand van heeft. Na wat app en mailcontact een heel fijn gesprek bij Linda gehad. Over balans, mijn eet, sport en ontspanningspatroon. Wat ik vooral fijn vond was dat het mij duidelijke handvaten gaf. Ik was al goed op weg, maar door wat kleine aanpassingen krijg ik betere voeding binnen en neem ik meer tijd voor bewuste ontspanning. Ik ben erg blij met deze inzichten, tips  en de fijne gesprekken.”

Naomi Doeze Jager

“Linda is heerlijk enthousiast en energiek. Als je met haar praat wil je gelijk aan de slag! Ze is open
en deelt vanuit haar hart. Dit voel je en maakt het contact met haar voor mij super waardevol. Ze
is oprecht geïnteresseerd in mij en gedreven om de ander een stap verder te brengen. Zelf is ze
altijd op zoek naar nieuwe inzichten, mogelijkheden en nieuwe paden. Ik ben enorm dankbaar dat
ik haar heb leren kennen en van haar energie mag genieten!”

Karin Riksen – vd Grootevheen

De gesprekken met Linda voor de Energielek check waren heel fijn. Ze neemt alle tijd voor de intake en stelt daarbij goeie vragen waardoor je echt over jouw eigen leefstijl moet gaan nadenken en tot de kern komt. Mijn grootste doel is om meer energie te krijgen en meer balans gedurende een dag. Ze heeft veel tips en adviezen gegeven die perfect aansluiten op mijn doel. Het fijne is dat je gelijk met de tips aan de slag kunt en je zelf kunt bepalen welke stappen je voor jezelf gaat nemen. Linda benadrukt daarbij dat je vooral niet te streng voor jezelf moet zijn; het hoeft niet allemaal in 1 keer. Bedankt Linda voor de goeie inzichten, je bent een fijne gesprekspartner en een mooi mens!

Linda de Groot Coaching  |  Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden